Arbejdspladsvurdering – APV

ARBEJDSMILJØHUSET har udarbejdet en lang række enkle og overskuelige APV-skemaer, skræddersyet til mange forskellige fag. Herudover er også APV-skema med særligt fokus på det psykiske arbejdsmiljø.

APV-skemaet skal revideres mindst hvert 3. år samt ved ændringer i forhold, som har betydning for arbejdsmiljøet. De ansatte skal inddrages i arbejdet med APV’en. Det udfyldte APV-skema opbevares på arbejdsstedet og skal være tilgængeligt for de ansatte. Vi vejleder gerne i udfyldelsen af APV-skemaet.

Klik på nedenstående links for at downloade det ønskede skema for arbejdspladsvurdering, som kan hentes i pdf eller i Word.
Du skal være logget ind for at kunne downloade.

Download Arbejdspladsvurdering som pdf-fil

ButikBygningsmalerChaufførElektrikerFacadeafrensning - mobile pladserGlasfiber tagGulvarbejdeIndustriel overfladebehandlingIndustriel overfladebehandling - mobile pladserJord & beton-, kloak- og brolæggerarbejdeKantine & KøkkenKontorarbejdspladsKørende konsulentLagerMurerPsykisk arbejdsmiljøRengøringSkilteteknikerTagmalerTømrer & SnedkerVVSVærksted

Download Arbejdspladsvurdering som Word-fil

ButikBygningsmalerChaufførElektrikerFacadeafrensning - mobile pladserGlasfiber tag Gulvarbejde Industriel overfladebehandlingIndustriel overfladebehandling - mobile pladserJord & beton-, kloak- og brolæggerarbejdeKantine & KøkkenKontorarbejdspladsKørende konsulentLagerMurerPsykisk arbejdsmiljøRengøringSkilteteknikerTagmalerTømrer & SnedkerVVSVærksted