ARBEJDSMILJØHUSET har siden 1986 ydet uvildig og professionel rådgivning inden for et bredt spekter af brancher over hele landet. Vores medarbejdere har mange års erfaring i arbejdsmiljørådgivning.

Vi er autoriseret rådgiver inden for alle områder: det kemiske, fysiske, biologiske, psykiske og ergonomiske. Det betyder, at vi kan være behjælpelige med at løse alle former for rådgivningspåbud fra Arbejdstilsynet.

Vores kunder spænder fra små og mellemstore bygge- og anlægsvirksomheder til offentlige institutioner, kontorarbejdspladser, produktionsvirksomheder, bygherrerådgivere, overfladebehandlere, tekniske skoler m.fl.

De fleste af vores kunder har en abonnementsordning hos os, som giver dem en tæt tilknytning til ARBEJDSMILJØHUSET og sikrer dem hurtig og relevant rådgivning via nyhedsmails, ubegrænset telefonrådgivning, kursustilbud samt adgang til at bruge vores skræddersyede skemaer og pjecer. En væsentlig del af vores rådgivning gives på stedet – i virksomheden eller på byggepladsen.

Som den eneste arbejdsmiljørådgiver i Danmark råder vi over en produktdatabase med mere end 2.000 malingprodukter. Databasen opdateres løbende og gør os i stand til at rådgive gravide malere om produktvalg, så de kan fortsætte deres arbejde langt ind i graviditeten.

For en del af vores kunder, har vi udviklet og implementeret arbejdsmiljøledelsessystemer i henhold til OHSAS 18001. Systemerne vedligeholdes af os og auditeres og certificeres af Bureau Veritas Denmark.