Indeklima

Mange opholder sig det meste af dagen indendøre, heraf en stor del af tiden på arbejdet. Indeklimaet på arbejdspladsen er derfor af stor vigtighed for vores trivsel. Undersøgelser viser, at der er en direkte sammenhæng mellem mængden af indeklimagener og vores effektivitet på arbejdspladsen. Investeringer i indeklima vil derfor ofte give øget produktivitet i virksomheden.

ARBEJDSMILJØHUSET tilbyder hjælp med kortlægning af indeklima i bl.a. kontorer, skoler og daginstitutioner. Vi måler temperatur, luftfugtighed og CO2 og bistår ved udredning af andre problematikker, f.eks. skimmelsvamp, ligesom vi rådgiver ved valg af løsning af indeklimaproblemer.

IC-Meter – nem, mobil og billig indeklima-datalogger

IC-meter_logo_big  IC-Meter måler, visualiserer og analyserer indeklima i et rum eller en bolig. Konceptet består af en måler, en server-løsning og en APP/Website. Måleenheden leverer præcise målinger af temperatur, fugt og CO2.

IC-Meter

IC-Meter boks – bruger 2G Micro-SIM kort

IC-Meter henter automatisk lokale vejrprognoser for et vilkårligt sted på jorden. Ved at sammenligne klimaet inde i en bygning med det lokale vejr, beregner IC-Meter nøgletal for bygningens tæthed (luft-skifte), hvor hyppigt der luftes ud, vanddamp-produktion, og om der er personer til stede eller ej.

IC-Meter samler en række informationer og funktioner knyttet til lokaliteten, og giver brugeren her-og-nu informationer om indeklima, det lokale vejr og energi.

IC-Meter fungerer samtidigt som lokalitetens ”sorte boks”, der gemmer måledata, og som kan dokumentere brugeradfærd og ventilationsforhold.

Omdrejningspunktet er målinger af inde- og udeklima (lokale vejrprognoser), som gør det muligt at vurdere brugsmønstre, samt luft- og energistrømme i mellem bygning og omverden.

IC-Meter Mobile (GSM) – Pris: 3.695 kr. + moms.
Acryl-bordstativ – Pris: 125 kr. + moms.

Prisen er incl. personlig levering, klargøring og instruktion i Københavnsområdet. Ved samtidigt køb af 4 stk. eller flere ydes rabat.

IC-meter_graph-temp                    IC-meter_graph-humidity                    IC-meter_graph-co2

Download folder